Imprimir aquesta pàgina

Antonio Orozco, doble 'sold out'

L'artista barceloní Antonio Ororzco penja el cartell de "complet" pels dos concerts que ofereix al Teatre Monumental els dies 27 i 28 de febrer

Cultura 2019, antonio orozco
“Único no és un concert, no és una obra de teatre, no és una pel·lícula, no és prosa ni tampoc poesia. Único ets tu”, explica One World Music Entertainment, l'organitzadora del concert d'Antonio Orozco a Mataró. Ho defineixen així perquè no es tracta només d'un concert: és un espectacle que va més enllà de la música i que inclou cinema i "varietats".

De fet, durant les primeres representacions de l'espectacle, ara fa uns mesos, una veu demanava als assistents per megafonia que, en sortir, "guardessin el secret" i no expliquessin el que havien vist.

Això no va fer més que engrandir l'aura que ja de per si acompanya a Orozco, i el cartell de "complet" s'ha convertit en un habitual en els concerts d'aquesta última gira. Mataró no ha estat cap excepció. Amb dos concerts programats al Teatre Monumental els dies 27 i 28 de febrer, el cantant ha exhaurit les 780 localitats per dia que ofereix l'aforament del mític teatre mataroní.

L'únic imprevist que ha patit la gira actual va ser la cancel·lació, aquesta passada setmana, d'alguns dels concerts programats a Palma de Mallorca i a Múrcia. Va ser per motius de salut, i la productora ja va ajornar les actuacions i retornar les entrades. Tot i això, no s'espera que cap dels dos de Mataró pateixin cap mena d'imprevist.

Cultura 2019, antonio orozco

Fora xarxes socials

Tan especial vol Antonio Orozco que siguin els seus concerts que, durant tota la gira del disc, ha demanat al públic que vagi a veure l'espectacle Único “sense fer cas a la tecnologia”. De fet, en diverses ocasions ha animat als assistents a “oblidar-se del mòbil i les xarxes socials” i a viure l'experiència musical “al màxim”.