Imprimir aquesta pàgina

Tàndem perfecte de GospelSons i Txell Sust

La formació de Gòspel torna al Monumental aquest dissabte acompanyada de la cantant mataronina, solista de referència de la ciutat

Cultura 2019, gospel sonsGospelSons torna al Monumental i ho fa per la porta gran: acompanyat de la cantant mataronina Txell Sust. Aquest dissabte dia 16 l'escenari quedarà petit per acollir les veus de la formació de gòspel i la de la solista mataronina, una de les referències musicals més importants de la ciutat.


Segons ha anunciat la formació, Sust cantarà cançons del cor com Never alone o Don't cry, del cantant de gòspel nord-americà Kirk Franklin. Això, si, segons expliquen des de la formació, els temes estaran preparats per a l’ocasió, i hi haurà algunes estrenes. Algunes d'elles, tal com s'ha anat veient aquests dies per les xarxes socials, s'espera que siguin More than enough, de la formació Israel & New Breed, o Your Spirit, de Tasha Cobbs.
Txell Sust, música i passió.
Sust porta la música a les venes. Ha estat corista del cantant Alejandro Sanz, ha editat diversos discos de jazz i participa també de forma assídua amb la Big Band Jazz Maresme.
Solista de jazz i pop, a Mataró va crear el grup Dressed in Blue i, juntament amb  l'August Tharrats va entrar a formar part del Trio de Jazz-Blues-Swing, formació amb la qual tenen enregistrats fins a quatre treballs. Ha estat número 1 amb el single Happy World i al llarg de la seva carrera ha col·laborat amb noms destacats com Montserrat Caballé, Ketama o Carlos Núñez. La seva veu és una de les més habituals en televisió.Cultura 2019, gospel sons txell sust

El concert d'aquest dissabte 16 de març de GospelSons i Txell Sust està previst que comenci a les 21h i està organitzat per la Casa de la Música Popular de Mataró. Les entrades tenen un cost de 6 euros si es compren de forma anticipada (es pot fer al web www.entradesculturamataro.cat) o, si es compren de forma presencial, el preu és de 8 euros a taquilla.