Imprimir aquesta pàgina

Un grup mataroní arriba a la gran final del 'Got talent'

D'oo Wap actuarà en directe el dilluns 29 d'abril

Cultura 2019, doowap

La companyia de dansa urbana D'oo Wap de Mataró participa en el concurs de talents 'Got talent' de Telecinco, on, després de superar les audicions i les semifinals, i gràcies a l'elecció del públic s'ha classificat per a la gran final.


La companyia està formada per nois i noies d'entre 14 i 17 anys, que ballen junts des de ben petits, dirigits des de fa cinc anys pels coreògrafs Mario i Cristian. “L’agost passat va sortir la convocatòria i després de quatre anys de formació i un bon palmarès en competicions, vam decidir presentar-nos al primer càsting”, explica en Mario.

El número està inspirat en els anys 20, "jugant amb l'estètica però agafant valors actuals d'igualtat sexual, el moviment i la música", afegeix. Durant el concurs, el mateix Risto Mejide, membre del jurat, va exclamar: “Això sí que és un número de ball”, ovacionant l'actuació, i va remarcar la personalitat dels ballarins a l'escenari.

La final s'emetrà en directe dilluns que ve a les 22 h, un programa en què els ballarins de Mataró hauran d'anar a totes per convèncer el públic per guanyar. Malgrat el poc temps per preparar-se, en Mario afirma que encaren la final "amb fermesa, motivació i molta il·lusió".