Can Fugarolas acull la primera mostra de música electrònica local

Dissabte, dia 9 de novembre, aquest espai de creació artística esdevindrà l'escenari per a diversos projectes musicals emergents de Mataró

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 07 Novembre 2019 12:11

Cultura 2019, Playback Maracas

Dissabte, dia 9 de novembre, a partir de les 18 hores, Can Fugarolas serà l'epicentre de la música electrònica local a Mataró. I és que aquesta nau industrial ubicada al barri de l'Havana i convertida en centre de creació artística acollirà els directes de diversos projectes amb segell mataroní.

Taula rodona i molta música

La jornada, però, començarà amb una taula rodona en la qual les discogràfiques locals de música electrònica aprofitaran per parlar de la seva experiència i valoraran la situació actual del gènere. En aquest col·loqui no hi faltaran Israel Parra (Aiguamoll Records), Archi Ferrero (Ballistic Records), Alex Gomez (III Arms), Marcos Bernabé (Tecnonucleo) i Juanma Medina (Synth Vicious).  

A les 7 de la tarda arribarà el torn dels concerts, amb les actuacions de Scmute, Noir Noir, Thëm, Tatsumi & Masako (projecte musical de Raül Sala, un dels organitzadors de la mostra juntament amb Aiguamoll Música), Vibora Umbra, i el duet Dirty & Harry.

Nova generació de grups

Cultura 2019, Playback Maracas

Al llarg de l'última dècada, Mataró ha vist néixer i créixer un bon grapat de projectes de música electrònica, alguns dels quals ja tenen a hores d'ara projecció internacional. En aquest sentit, segons els organitzadors de la mostra, possiblement es tracta de "la millor època pel que fa a creativitat, qualitat i diversitat de propostes locals".