Les Santes i el Clap opten als premis ARC 2019

La programació musical de la festa major i la sala de concerts han estat nominades per emportar-se el guardó de l’Associació de Representants, Productors i Mànagers de Catalunya

  • Redacció // Foto: cedida
  • Divendres, 22 Novembre 2019 11:16

Cultura 2019, Els Catarres

L'oferta musical de Les Santes i la sala Clap de Mataró han estat nominades en una nova edició dels premis ARC, concedits any rere any per l'Associació de Representants, Productors i Mànagers de Catalunya. Els guardons reconeixen les millors gires de grups musicals (en diferents categories), així com les programacions musicals d'equipaments, festivals i festes populars i el millor mitjà de comunicació especialitzat.

Al juliol, la festa major de Mataró va aplegar, com ja és tradició, un bon grapat de grups i artistes de renom. Entre ells, Buhos i Valira (que van ser els caps de cartell de Les Dissantes), Els Catarres, Alfred García, Roger Mas i la Cobla Sant Jordi, la Big Band Jazz Maresme, Sabor de Gràcia, Balcan Paradise Orchestra, Playback Maracas o la fusió de la Banda de l’Agrupació Musical del Maresme amb els Always Drinking Marching Band. És per això que Les Santes opten a millor programació musical de festa major, categoria en la qual competeixen amb les Barraques de Sitges, la Festa Major de Blancs i Blaus (Granollers) i les Festes del Tura d’Olot.

Els Catarres - Fins que arribi l'alba (2018)

En el cas de la categoria de millor espai musical o sala de concerts, l'associació ha decidit que el Clap sigui un dels equipaments nominats. La resta de candidats són el Cafè Teatre de Lleida, la Sala Sidecar de Barcelona i la Sala Stroika de Manresa.

Els premis de la música en viu

Els premis ARC tenen molta rellevància perquè són escollits per professionals de la indústria musical del directe, formada per mànagers, promotors, programadors de festivals, tècnics municipals de joventut i cultura, programadors de teatres i auditoris i agents de zona de Catalunya.