Mojo Project: “Amb els guineans s’ha incorporat melodia i energia”

El concert va tenir lloc el dia 21 de juny a la sala del Clap

“Tots tenim referències i inspiracions diverses...” Amb aquesta frase inacabada Miguel Pantaleón, baixista de Mojo Project, defineix les diverses cultures dels components que han acabat per formar un únic grup de vuit músics on es barregen els interessos de tots. Ell ens ha dit que tots els membres del grup tenen referències en algun altre grup en concret, tot i que, en el moment que van començar, ningú feia el mateix que ells aleshores. I és que el seu tipus de música era lliure i a la vegada mescla, exactament igual al que fan ara, però en aquell moment era una mica “caos”. Es poden observar barreges dins de les cançons, ja que no tenen cap inconvenient en posar diferents estils de música dins d’un mateix disc. Les influències que s’hi poden trobar van des del funky, fins al grup Boney M, peces de jazz cantades per la vocalista guineana Maica Sitte i  buleries cantades pel guineà Iván Sitte. Pantaleón també explica, que van començar com una formació l’any 2000, ja que van coincidir per casualitat a la capital d’Espanya, Madrid. Es van conèixer quan assajaven en un local amb diferents grups i van començar a fer música que no té res a veure amb la que fan ara, perquè abans era tot molt més electrònic, molt més programat. A partir d’aquí, van començar a tocar per les sales de Madrid tot i que en aquells moments només tocaven pels amics. Van anar observant que a la gent li agradava i que cada vegada en venia més. I aquest va ser el motiu de que cada cop toquessin en sales més grans. Problemes i inconvenients “Vam tenir una gran quantitat de problemes al començament, però com qualsevol banda”, ens ha dit Miguel Pantaleón. El primer problema va ser que no els llogaven la furgoneta ja que tots tenien poc temps de carnet i, com és normal, perquè no tenien diners. Un segon problema va sorgir en el moment que van veure que era molt difícil tocar en les sales, ja que no cobraven. I per  altra banda, havien de pagar el local si els interessava tocar i d’alguna manera poder ser coneguts.

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: