L’Espai Saleta acull unes ‘Cartes d’amor’ dirigides per Josep Maria Rabassa

Josep Maria De Ramon i Imma Llorens protagonitzen l’obra, amb acompanyament musical

  • Redacció //Foto: cedida
  • Divendres, 20 Febrer 2015 00:00

Cultura 204/2015, cartes d'amor

La Sala Cabanyes estrena aquest cap de setmana “Cartes d’amor”, una obra d’A. R. Gurney que repassa, a través d’una sèrie de cartes, la relació que mantenen un home i una dona durant gairebé 50 anys.

El muntatge s’estrena aquest dissabte a l’Espai Saleta i se’n faran cinc representacions, fins al diumenge 1 de març. Josep Maria Rabassa dirigeix aquest muntatge en què Andrew (Josep Maria de Ramon) i Melissa (Imma Llorens) mantenen una relació epistolar que permet a l’espectador descobrir la seva relació des que són petits fins a la maduresa. Al mateix temps, Gurney descriu els canvis que viu el món des de mitjans dels anys 30 fins a la dècada dels 80.

“Qui no hagi escrit mai una carta d’amor, que tiri la primera pedra”, indica Rabassa, que pensa que un dels punts forts de l’obra és que tots els espectadors s’hi poden sentir identificats, encara que el format de la carta hagi perdut vigència en els darrers anys.

El muntatge, a més de l’intercanvi de cartes entre Andrew i Melissa, compta amb l’acompanyament musical de Genís Mayola i Anna Capdaigua.
Es faran cinc passis de l’obra del 21 de febrer a l’1 de març.