Imprimir aquesta pàgina

Sílvia Munt dirigeix Emma Vilarasau a 'La resposta'

Doble sessió al Monumental d'aquest èxit de públic

Cultura 2018, la resposta-emma vilarssau

Doble cita al Monumental aquest dissabte, a les 18 h i a les 21 h, amb La resposta. La directora i actriu Sílvia Munt reflexiona sobre la complexitat de les relacions humanes en aquesta obra, basada en l'obra de l'irlandès Brian Friel i que compta amb un repartiment encapçalat per Emma Vilarasau i David Selvas.

L'obra transcorre en una tarda assolellada en una casa de Donegall, a Irlanda, on en Tom, un escriptor respectat, i la Daisy, una antiga pianista que és una esposa perpètuament amoïnada pel mal estat de les finances familiars, reben la visita d'un agent literari nord-americà, que els podria facilitar els diners que necessiten si els compra l'arxiu de l'escriptor.

Segons la directora. La resposta és la culminació d'un escriptor a qui no se l'ha homenatjat prou, Friel, que amb tota "la transparència descriu les preguntes més importants que ens fem cada dia: qui sóc, qui voldria ser, qui voldrien els altres que fos jo, com aguanto l'existència amb els drames que ens passen a tots a la vida o de quina manera aguanto relacions imperfectes d'amor, vulnerables i complexes".