Imprimir aquesta pàgina

Llegeix el Tot Empenta d'aquesta setmana! Edicio 1667

Llegeix-lo i descarrega-te'l: El nou grau de fisioteràpia, novetat destacada del nou curs universitari.

VISUALITZA L'EMPENTA

DESCARREGA-TE'L

Ciutat 2014/2015 Tecnocampus

En el Tot Mataró i Maresme del 20 al 26 de març de 2015, trobaràs l'especial Tot Empenta: El nou grau de fisioteràpia, novetat destacada del nou curs universitari.

El curs 2015-2016 Catalunya comptarà amb 14 graus universitaris i 32 màsters nous, alguns d’ells impartits directament en anglès per fomentar l’arribada d’estudiants estrangers i alhora la formació en aquesta llengua dels alumnes autòctons. Amb les noves titulacions, el Govern busca també augmentar l’ocupabilitat dels nous graduats catalans, que actualment arriba al 68% i és gairebé 20 punts superior a la mitjana espanyola.

Ciutat 2014/2015 Nous màsters

Entre els nous graus impartits en anglès o amb alt grau d’internacionalització, amb estades en universitats estrangeres, destaquen els d’Animació digital i Gestió esportiva, de la URL, Comerç i distribució, de la UB, Fisioteràpia (UPF-Mataró, al Parc Tecnològic TecnoCampus i UdG), Turisme Internacional (UdL) i Videojocs (UdG).

En el cas dels màsters, de moment se n’han proposat i preaprovat 32, però encara s’està pendent de la verificació favorable definitiva i de l’assoliment d’un nombre mínim d’estudiants. A la UB hi haurà estudis en diabetis, computació en física i química, comptabilitat, turisme urbà i direcció de biblioteques.

Catalunya tindrà 14 graus i 32 màsters nous el curs que ve i aposta per les titulacions en anglès

Especial Tot Empenta - Edició 1667 [Del 20 al 27 de març de 2015]