Imprimir aquesta pàgina

Llegeix el Tot Empenta d'aquesta setmana! Edició 1673

Llegeix-lo i descarrega-te'l: Espinaler s'internacionalitza

VISUALITZA L'EMPENTA

DESCARREGA-TE'L

Ciutat 2014/2015, Espinaler

En el Tot Mataró i Maresme del 30 d'abril al 7 de maig de 2015, trobaràs l'especial Tot Empenta: Espinaler s'internacionalitza.

Espinaler se segueix internacionalitzant. A principis d’any la companyia va posar el primer peu a la Xina, convertint-se en la marca de referència d’una vermuteria del World Trade Center de Hong Kong. Ara, la seva bona acollida fa que es treballi ja en l’obertura, a finals d’any, d’una franquícia a la ciutat xinesa de Chengdu.

Ciutat 2014/2015, Espinaler 2

Aquesta seria la segona franquícia de la companyia, que a finals de 2014 ja va obrir al mercat asiàtic amb una botiga al barri d’Alasaka de Tòquio, al Japó.De fet, les conserves Espinaler han experimentat en els darrers tres anys una expansió sense precedents a la companyia.

La plantilla s’ha duplicat, passant de 40 a 80 treballadors, l’empresa s’ha dotat d’una àmplia estructura, incloent-hi un departament específic d’Internacionalització, i la facturació ha passat dels 8 milions el 2012 als 12 milions el 2014.

La distribució de les llaunes de conserva de marisc ha arribat també a Anglaterra, França, Itàlia, Alemanya, Dinamarca o Bèlgica, segons explica Miquel Tapias, i s’està tramitant la llicència per poder comercialitzar també als Estats Units.

 

Especial Tot Empenta - Edició 1673 [Del 30 d'abril al 7 de maig de 2015]