Llegeix el Tot Empenta d'aquesta setmana! Edició 1707

Llegeix-lo i descarrega-te'l: formació completa en teràpies manuals

  • Redacció
  • Dijous, 21 Gener 2016 11:37

VISUALITZA L'EMPENTA

DESCARREGA-TE'L

Especials 2014/2015, CTM1

En el Tot Mataró i Maresme del 22 al 28 de gener de 2016, trobaràs l'especial Tot Empenta: formació completa en teràpies manuals.

Les teràpies manuals guanyen cada dia més adeptes. Si fa anys eren unes pràctiques en les quals hi confi ava poca gent, sobretot per desconeixement, en una dècada han crescut el 75 per cent les persones que, sense perjudici de la medicina convencional, han optat per pràctiques pròpies dels naturòpates.

Ciutat 2014/2015, CTM terapies 2

Fa més de 15 anys que a Mataró hi ha una escola reconeguda per la FENACO que forma a naturòpates manuals. És el Centre de Teràpies Manuals, el CTM. I les seves installacions, de primer ordre, les trobareu al Carrer Llauder.
Així doncs, conceptes i noms com els quiromassatges, els drenatges limfàtics, la reflexologia podal o les flors de bach, per dir-ne alguns, ja formen part del nostre vocabulari i de les opcions que cal tenir presents per posar remei a algun dolor al nostre cos. Hi ha diferents centres per sotmetre’s a aquestes pràctiques i disciplines però un sol centre formatiu al respecte.

Malgrat que Espanya és l’únic país europeu que encara no ha equiparat
aquesta branca de la salut a la convencional, Mataró té un centre referencial en l’aprenentatge d’unes tècniques cada cop més populars on els estudiants tenen l’oportunitat d’obrir-se camí laboral i vital cap a un futur prometedor.

Especial Tot Empenta - Edició 1707 [Del 21 al 28 de gener de 2016]