Llegeix el Tot Empenta d'aquesta setmana! Edició 1733

Llegeix-lo i descarrega-te'l: Nous dissenys de samarretes 'Sóc Santero'

  • Redacció
  • Dijous, 21 Juliol 2016 17:49

VISUALITZA L'EMPENTA

DESCARREGA-TE'L

Ciutat 2014/2015, foto noticia tot empenta santero

En el Tot Mataró i Maresme del 22 de juliol al 25 d'agost de 2016, trobaràs l'especial Tot Empenta: Nous dissenys de samarretes 'Sóc Santero'.

Les samarretes 'Sóc Santero' s'han convertit en pocs anys en un dels elements imprescindibles de la Festa Major. És una línia de dis-seny de la marca Ideala que cada any presenta novetats i aquest 2016 no podia ser diferent.
Amb motiu de la festa i seguint la línia dels darrers anys s'han posat a la venda nous colors d'una de les col-leccions que han tingut més èxit els darrers anys, la de les fi gures es-tampades en format de dibuix, uns dissenys especials per als santeros i santeres més petits que vulguin dur les seves fi gures preferides al pit durant la Festa Major.

Ciutat 2014/2015, foto noticia tot empenta santero
Dos punts de venda
Els dissenys de 'Sóc Santero' es poden trobar en dos punts de venda al Centre de la ciutat, just on es concentren la major part d'actes de la Festa Major. Els altres anys eren un dels productes més buscats de la Fireta de Santes, que aquest any no s'ha celebrat. Per comprar les samarretes, doncs, es pot anar a:La Confianza, Can Pinós. Carrer Sant Cristòfol, 10.Ponys Sabateria, Plaça de les Tereses, 2.*Igualment, hi ha la botiga on-line oberta tot l'any a www.ideala.cat

            Especial Tot Empenta - Edició 1733 [Del 22 de juliol al 25 d'agost de 2016]