Especial Tot Nous Propòsits (edició 1754)

Llegeix i descarrega't l'Especial Nous Propòsits que hem preparat per a aquesta setmana!

  • Redacció
  • Dijous, 12 Gener 2017 15:45

VISUALITZA L'ESPECIAL

DESCARREGA'T L'ESPECIAL

Ciutat 2014/2015, nous proposits

En el Tot Mataró i Maresme del 13 al 19 de gener de 2017, trobaràs l'especial Tot Nous Propòsits 2017: Prendre consciència de la responsabilitat d'un mateix.

Cada inici d'any, desenes de mataronins es proposen iniciar algun canvi en les seves vides. Millorar professionalment, sentir-se millor, perdre pes, trobar l’amor, saber aprofi tar mi-llor el temps i gaudir més de la família acostumen a ser alguns dels propòsits més comuns. Per aconseguir les metes fi xades és elemental que l’individu busqui la seva veritable motivació.

Ciutat 2014/2015, nous proposits

Gran part dels canvis que es proposen no donen resultats, i la persona acostuma a pensar que no té cap responsabilitat. Les principals raons per les quals una persona no abasta els seus objectius són que moltes vegades viu la vida però s’oblida de fi xar-se un rumb, que es té un objectiu però no s'actua per abastar-lo o davant d'un petit problema ja s'abandona.

Especial Tot Nous Propòsits - Edició 1754 [Del 13 al 19 de gener de 2017] 

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: