Imprimir aquesta pàgina

Llegeix el Tot Empenta d'aquesta setmana! - Edició 1766

Llegeix-lo i descarrega-te'l: Aparadors vius, desfilada i tastets gurmet

VISUALITZA L'EMPENTA

DESCARREGA-TE'L

Ciutat 2017, tot empenta-gurmet

En el Tot Mataró i Maresme del 7 al 12 d'abril de 2017, trobaràs l'especial Tot Empenta: Aparadors vius, desfilada i tastets gurmet.
A les portes de la Setmana Santa, amb el canvi de tempora-da i la primavera ja consolidats i moltes ganes de dinamitzar co-mercialment el Centre. Aquests són els precedents que expliquen la Mataró Street Fashion, la nova proposta de la Unió de Botiguers per a aquest dissabte a la tarda, vespre i nit.
La nova iniciativa vol fusionar la moda i la gastronomia en un vespre comercial a l’aire lliure al centre històric i comercial de la ciutat. Més de 30 comerços participaran en aquesta activitat amb aparadors decorats i models reals durant la tarda.

Ciutat 2017, tot empenta-gurmet

 

Sopar a la plaça
A la mateixa plaça de Cuba, entre les 20.00 h i les 24.00 h hi haurà muntada la zona gastronòmica on, sota carpes o bé amb food trucks, les botigues gurmet, parades del mercat i diversos restaurants presentaran els seus tastets gastronòmics. A més, comptaran amb demostracions en directe de còctels, gintònics i altres.

           Especial Tot Empenta  - Edicio 1766 (del 7 al 12 d'abril de 2017)