Llegeix el Tot Empenta d'aquesta setmana! - Edició 1771

Llegeix-lo i descarrega-te'l: Lieben, segell de qualitat per a uns espais únics

  • Redacció
  • Dijous, 11 Maig 2017 12:00

VISUALITZA L'EMPENTA

DESCARREGA-TE'L

Ciutat 2017, lieben

En el Tot Mataró i Maresme del 12 al 18 de maig de 2017, trobaràs l'especial Tot Empenta: Segell de qualitat per a uns espais únics.
Dijous passat va celebrar-se l’arribada a Mataró de Lieben, una fi rma de referència en el món de l’interiorisme, que ha obert nou showroom al cor de la ciutat, al Camí Ral ‘La Mercè’ 431. La trajectòria i el segell de qualitat són el millor aval de les propostes de Lieben, que facilita el disseny d’es-pais únics, autènticament singulars, per a tot tipus de clients.
La fi rma ofereix solucions d’interiorisme per a arquitectes, decoradors i particulars amb l’objectiu de projectar espais singulars i amb per-sonalitat adaptables a tot tipus d’espais i necessitats.

A Lieben hi podem trobar les propostes del reconegut interiorista Xavier Martin

Ciutat 2017, lieben

Showroom únic
A Lieben es poden trobar magnífi ques propostes per a tot tipus d’estances, des de cuines luxoses de fi rmes internacionals a dor-mitoris d’allò més sofi sticats o banys amb materials únics. Sempre amb el bon gust per bandera i el mobiliari d’avantguarda com a aposta. Una alenada d’aire fresc a l’interiorisme de casa nostra.

               Especial Tot Empenta  - Edicio 1771 (Del 12 al 18 de maig de 2017)