Llegeix el Tot Empenta d'aquesta setmana! - Edició 1789

Llegeix-lo i descarrega-te'l: set de cada deu titulats d'FP dual troba feina

  • Redacció
  • Dilluns, 09 Octubre 2017 10:00

VISUALITZA L'EMPENTA

DESCARREGA-TE'L

Ciutat 2017, formació professional

En el Tot Mataró i Maresme del 6 al 12 d'octubre de 2017, trobaràs l'especial Tot Empenta: set de cada deu titulats d'FP dual troba feina.
Els titulats en formació professional dual, que es va aplicar per pri-mer cop el curs 2012-2013, tenen una inserció laboral superior a la del total de titulats d'FP, d'un 70% enfront del 51,1%. A més, aconsegueixen millors contractes i una retribució més alta. Però segueix sent una opció minoritària: només un 4,3% del total de l'alumnat d'FP era d'FP dual el curs 2015-2016.
El CTESC proposa que la duració de les titulacions de formació professional dual s'ampliï fi ns als tres o quatre anys. Actualment és de dos anys.
Ciutat 2017, formació professional

"Futur talent des de l'inici"
En aquest sentit, el CTESC suggereix que s'incloguin en les futures negociacions de convenis sectorials i d'empresa els plans de for-mació i la distribució de tasques de l'alumnat d'FP dual. Segons el Consell, cal potenciar aquest tipus de cicle formatiu i per fer-ho es necessita una major implicació de tots els agents socials. Amb l'FP dual, ha defensat Bonastre, les empreses formen un "futur talent des de l'inici" que en la majoria de casos s'acaba quedant a l'empresa on s'ha format.

             Especial Tot Empenta  - Edicio 1789 (Del 6 al 12 d'octubre de 2017)

 

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: