Especial Tot Bricolatge i Reformes (Edició 1860)

Llegeix i descarrega't l'Especial Tot Bricolatge i Reformes que hem preparat per a aquesta setmana!

  • Redacció
  • Divendres, 15 Març 2019 09:22

VISUALITZA L'ESPECIAL

DESCARREGA'T L'ESPECIAL

Especials 2017/2019, especials, tot bricolatge

En el Tot Mataró i Maresme del 15 al 21 de març de 2019, trobaràs l'Especial Tot Bricolatge i Reformes.

La paraula bricolatge manté la seva semàntica intacta però ha perdut aquella distinció que semblava fer-la inaccessible a bona part de la població. Bona mostra n'és la bona salut del sector i el comerç d'aquest segment i la pluralitat de clients que tenen.
Els avenços han permès, si es pot dir així, univer-salitzar la capacitat de canviar, reparar o instal·lar –en operacions menudes, això sí– pel nostre propi compte a casa nostra. Bona part de la raó d'aquest bon moment del bricolatge es deu a la millora de les eines, als progressos amb el material i a la popularització via xarxes socials de tutorials que semblen posar fàcil allò que semblava inabastable.
Especials 2017/2019, especials, tot bricolatge

El març, el millor moment per fer reformes
Deixats enrere els mesos de més fred i les festes nadalenques, el mes de març és un dels mesos de més feina per als professionals que s’encarreguen de reformes parcials o integrals. La raó és doble: d’una banda, molts clients aprofiten que han acabat les festes per fer reformes integrals que poden allargar-se uns mesos (i que volen tenir acabades per l’estiu) i, per l’altre, molts usuaris veuen la proximitat del bon temps i s’animen a fer petites reformes estètiques al jardí o als espais exteriors.

ESPECIAL TOT SALUT - EDICIO 1860 (DEL 15 AL 21 DE MARÇ DE 2019)