Especial Tot Barris - Cerdanyola (Edició 1888)

Llegeix i descarrega't l'Especial Tot Barris que hem preparat per a aquesta setmana!

  • Redacció
  • Dijous, 17 Octubre 2019 16:20

VISUALITZA L'ESPECIAL

DESCARREGA'T L'ESPECIAL

Ciutat 2017/2019, foto Cerdanyola

En el Tot Mataró i Maresme del 18 al 24 d'octubre de 2019, trobaràs l'Especial Tot Barris: Cerdanyola, el barri més poblat i dinàmic de Mataró.

La solidaritat entre veïns i la multiculturalitat són dos aspectes que caracteritzen Cerdanyola des dels seus orígensBarri a barri: Redacció És el barri més poblat del municipi i, a la vegada, un dels que tenen un caràcter propi més accentuat. Parlem de Cerdanyola, una zona nascuda lluny de la part més antiga de Mataró i tradicionalment anomenada "Poble Sec" i on a mitjans del segle XX van arribar centenars d'immigrants procedents d'arreu del país. Avui dia, se segueix tractant d'un barri d'acollida, en el qual no falta la multiculturalitat.
De fet, juntament amb Rocafonda, Cerdanyola és el segon espai de Mataró que va rebre més persones d'altres països amb l'onada migratòria de principis del 2000. La diversitat, però, sovint genera problemes de convivència, i que sigui un barri que supera els 3.000 habitants també provoca que qües-tions com la inseguretat o la brutí-cia estiguin a l'ordre del dia.

Ciutat 2017/2019, foto Cerdanyola

Amb empenta
Cerdanyola va aconseguir tirar endavant ara fa 60 anys gràcies als centenars de persones procedents d'altres punts d'Espanya que van venir per quedar-s'hi. Fruit de la seva multiculturalitat, Cerdanyola és també un dels barris de Mataró amb un comerç de proximitat més ric i variat
 

ESPECIAL TOT BARRIS CERDANYOLA - EDICIO 1888 (DEL 18 AL 24 D'OCTUBRE DE 2019)