Especial Black Friday (Edició 1894)

Llegeix i descarrega't l'Especial Black Friday que hem preparat per a aquesta setmana!

  • Redacció // Fotos: Daniel Ferrer
  • Dijous, 28 Novembre 2019 16:02

VISUALITZA L'ESPECIAL

DESCARREGA'T L'ESPECIAL

Ciutat 2017/2019, black friday

En el Tot Mataró i Maresme del 29 de novembre al 4 de desembre de 2019, trobaràs l'Especial Black Friday: No el deixis escapar!

El Black Friday va aterrar amb força a casa nostra en 2012. Des de la seva primera edi-ció, cada cop són més els comerços i consumidors adeptes a aquesta data. La proximitat amb les festes de Nadal és un dels grans motius, ja que ens permet fer les compres que ja tenim pensades abans de temps i a preus més baixos. A Mataró, són molts els negocis que s'hi han sumat i que oferiran grans descomptes durant tot el cap de setmana, diumenge inclòs.
Els comerços de Mataró ofereixen aquest divendres, i també durant tot el cap de setmana, promocions o descomptes en els seus productes. Dels negocis adherits al NEM, uns 200 s'han sumat a participar en aquesta campanya comercial.

Ciutat 2017/2019, black friday

Deixa enllestida la llista de Nadal aprofitant els grans descomptes que ofereixen els comerços locals!
Els establiments de Mataró esperen vendre un 40% més el divendres de Black Friday. Un total de 200 comerços adherits a Negoci Empresa Mataró (NEM) s'han sumat a la campanya comercial d'aquest divendres

ESPECIAL TOT BLACK FRIDAY - EDICIO 1894 (DEL 29 DE NOVEMBRE AL 4 DE DESEMBRE DE 2019)