Especial Tot Nous Propòsits (Edició 1900)

Llegeix i descarrega't l'Especial Tot Nous Propòsits que hem preparat per a aquesta setmana!

  • Redacció // Fotos: Daniel Ferrer
  • Dijous, 09 Gener 2020 17:13

VISUALITZA L'ESPECIAL

DESCARREGA'T L'ESPECIAL

Especials 2017/2020, nous proposits

En el Tot Mataró i Maresme del 10 al 16 de gener de 2020, trobaràs l'Especial Nous Propòsits: l'inici d'un nou any és la millor ocasió per marcar-nos nous objectius i també començar a fer realitat metes personals i professionals.

Juntament amb el mes de setembre, l'inici d'any és un dels millors moments per posar-te les piles i començar a estudiar un nou idioma. Anglès, francès, alemany, xinès o fins i tot rus són les llengües que t'obriran més portes de cara a viure noves ex-periències personals i, sobretot, professionals.

I és que els idiomes són un requisit cada vegada més necessari per entrar a formar part d'una empresa o per desenvolupar al màxim les teves capacitats en el lloc de treball. De fet, el 34,7% de les ofer-tes de feina requereixen el coneixement d’alguna llengua estrangera, segons un informe publicat per Adecco amb dades del 2018.

Especials 2017/2020, nous proposits

Els avantatges
Dominar dos o més idiomes té una infinitat d'avantatges, però el camí fins a arribar-hi també és molt beneficiós per a l'alumne. Per exemple, s'ha demostrat que aprendre una nova llengua ajuda a exercitar la memòria i l'atenció, augmenta la capacitat per resoldre problemes, estimula la capacitat de concentració i afavoreix el pensament reflexiu.

ESPECIAL TOT NOUS PROPÒSITS - EDICIO 1900 (DEL 10 AL 16 DE GENER DE 2020)