Dorotea S.L. Materials de construcció

Primeres marques i sempre al millor preu

  • Redacció
  • Dijous, 27 Març 2014 18:27

Especials 2013, Dorotea 1

Amb més de 30 anys d’experiència en aquest camp, Materials de Construcció Dorotea és la referència clara en venda a professionals i particulars de tot el que és necessari per a una reforma o obra, i també decoració.


A Dorotea s’hi pot trobar tot el necessari per a una llar i metafòricament es podria dir que hi podem adquirir des del necessari per a la primera pedra d’una edificació fins als darrers acabats en decoració.

L’exposició permanent de Dorotea, la més gran de tota la comarca del Maresme, permet veure ‘in situ’ el que estàs comprant i els acabats que desitges per aquell material que adquireixes. En el catàleg no hi ha segones marques ni preus miraculosos, sinó primeres marques a preus inigualables.

Especials 2013, Dorotea 2

D’aquesta manera, Dorotea treballa amb les primeres marques del sector no només en construcció, sinó també en decoració i, com a novetat, també una nova línia de jardí amb tot el necessari: mobiliari, decoració exterior. Tornant a l’interior, Dorotea també in]nova amb noves línies de parquet i materials per a la decoració interior.

Sempre innovant i donant el màxim servei als clients, Dorotea també habilitarà en les pròximes setmanes  una nova línia de pintures amb tot el necessari, materials, maquinària i instruments de precisió perquè s’hi pugui trobar tot el el que cal per a pintar.

Dorotea és sinònim de qualitat al millor preu i, a més, t’acompanyen en el procés de compra amb un assessorament a càrrec de professionals per escollir el millor producte. Dorotea només ofereix les millors marques i ho fa al preu més ajustat i sempre explicant-te què estàs comprant.

Per això és un establiment molt concorregut per tot tipus de professionals que saben que hi poden trobar les respostes a les seves necessitats i els materials perfectes pels encàrrecs que reben

DOROTEA, S.L Materials de construcció
c/Batista i Roca, 14 (Pol. Ind. Pla d'en Boet) - Mataró
Tel. 93 741 28 57 - www.dorotea.cat