Imprimir aquesta pàgina

Gimnàs low cost: la nova manera de fer esport

Vita Liberté, proposa fer esport sense sentir-se diferent

Especials 2014/2015, bobila 1

El concepte de gimnàs que proposa Vita Liberté és totalment diferenciador amb el que estem acostumats. A més a més de ser un gimnàs low cost pels seus preus, ho és també pel concepte que generen. I és que la seva màxima peculiaritat és que no tenen miralls per enlloc. Per què? Doncs perquè consideren que qualsevol persona pot entrenar i fer esport sense sentir-se ni superior ni inferior a ningú.

Especials 2014/2015, bobila 4

Per a tot tipus de persones

Vita Liberté està pensat per a tot tipus de persones i de totes les edats. Les dutxes són individuals, noves i tan àmplies que compleixen la funció de vestidor per a garantir la intimitat indiscutible amb l’usuari que, a més a més, pot gaudir de les instal·lacions des de les sis del matí i fins a les dotze de la nit. La independència de l’usuari del centre és una de les màximes prioritats de Vita Liberté que posa a disposició tots els recursos perquè el gimnàs low cost mataroní obri les seves portes els 365 dies de l’any.

Especials 2014/2015, bobila 3

Modernitat i tecnologia

La modernitat que envaeix els nostres dies també arriba als gimnasos introduint, per exemple, la tecnologia. Vita Liberté s’estrena també amb la impremta digital en l’entrada i sortida de les instal·lacions o les classes dirigides virtualment a través de pantalles.

Coneix de primera mà les instal·lacions del gimnàs  Vita Liberté dins l'edifici històric de la Bòbila, al Camí del Mig, 75 (Passatge de la Bòbila) 08302 de Mataró!

Especials 2014/2015, bobila 12

GIMNÀS VITA LIBERTÉ
Camí del Mig, 75. 08302 - Mataró
(Passatge de la Bòbila)
Telf: 638 414 644