Líders en formació i control d'accés

Les acadèmies Bull Control formen 2.500 alumnes l'any

  • Redacció // Fotos: cedides
  • Dijous, 20 abril 2017 18:23

Ciutat 2017, bull control
 Quan algú busca professionals de la vigilància o del control d’accessos, el que vol són persones formades en acadèmies de prestigi, com ho són les Acadèmies Bull, que compten amb els formadors més qualificats i les millors tècniques didàctiques. Les seves acadèmies instrueixen en matèria de seguretat, vigilància i control d’accessos a Catalunya, així com a Balears i Madrid.

BULL Group és la corporació més prestigiosa del sector, arribant a ser líders en formació homologada pel Ministeri de l’Interior i en prestació de serveis de controladors d’accés, auxiliars, consergeria, neteja i vigilància de seguretat a empreses i negocis a nivell nacional de tots els àmbits i sectors.

Les Acadèmies BULL formen a més de 2.500 alumnes cada any, i compta amb un elevadíssim percentatge d’aprovats, gairebé un 80%. Tots els inscrits als cursos reben nocions de defensa personal i primers auxilis, ja que són coneixements primordials per a desenvolupar les tasques en el futur laboral.

Així mateix, les Acadèmies BULL són, per a tots els seus alumnes, una porta fiable d’entrada al món laboral gràcies a BULL Control i BULL Seguridad, que selecciona als alumnes titulats segons l'adequació del perfil per a cada vacant, oferint així el millor servei als seus clients amb la seguretat de què han après tot el necessari en matèria de control d’accessos, idiomes, vigilància, protocol, autodefensa, DEA.

ACADEMIA BULL CONTROL
Ptge. Comtes Mir i Borrell, 4.
08302 - Mataró. Telf. 617 156 058
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.