Imprimir aquesta pàgina

Un Mataró Feimat pletòric rep el segon classificat al Josep Mora

Els mataronins buscaran una nova victòria davant del CB Sant Josep en un duel a la part alta de la classificació

Mataró Feimat Sant Cugat

Els de Marc Guillem esperen continuar amb la ratxa de bons resultats i sumar la tercera victòria consecutiva que els impulsaria a la lluita per assaltar la segona posició a la taula classificatòria. A més a més, la victòria al derbi local contra el Mataró Parc Boet, augmenta més la confiança dels grocs, que arriben al tram final de la temporada en plena forma.

El seu rival, l’històric CB Sant Josep de Badalona, arriba també en un bon moment i intentarà aconseguir la seva sisena victòria consecutiva davant el conjunt mataroní i així poder seguir optant a la primera posició, actualment ocupada per l’UB Sant Adrià.

En definitiva, el Josep Mora viurà l’autèntic partit de la jornada a la categoria, entre el tercer i el segon classificat el proper diumenge a les 18:30.

Boet mataró-badalona

El Mataró Parc Boet a refer-se a Granollers

Després de la derrota a l’Eusebi Millán al derbi contra el Feimat, els d’Albert Peña busquen novament el camí de la victòria i seguir exercint pressió sobre el seu rival ciutadà. El seu rival, un irregular CB Granollers, que normalment rendeix millor a casa que a fora.

L’enfrontament, dissabte a les 19:45 a Granollers, pot servir perquè els taronges no es despengin de la zona alta de la categoria.

bAS FEM MATARÓ-BARÇA

El Pasarela Mataró visita Terrassa en un mal moment

Les baixes han tingut un impacte molt negatiu en les aspiracions de les noies d’Adrià Torrejón, i ja acumulen tres derrotes consecutives. Aquest cap de setmana tindran una oportunitat d’acabar amb la mala situació, tot i que el seu rival no sembla el més indicat per aconseguir-ho.

El JE Terrassa, que actualment ocupa la quarta posició i està inmers en plena lluita per liderar la categoría, serà el rival de les grogues aquest diumenge a les 19:45 a la cocapital del Vallès Occidental.