Imprimir aquesta pàgina

"Ara que ja som a fases, l'objectiu és l'ascens"

Entrevistem a Ignasi Ariño, just abans de l'inici de les fases d'ascens pel Mataró Feimat

Bàsquet Mataró Feimat - Alpicat

Heu aconseguit acabar la fase regular en segona posició, com valores la temporada fins al moment?

La temporada ha estat molt positiva. Classificar-nos per fases era l'objectiu que teníem marcat al principi de la temporada, així que, de moment, ja l'hem assolit. De tota manera, la temporada ha estat molt llarga, hem tingut alts i baixos, però ens ho hem treballat molt, i ara, ja anem a assolir l'ascens de categoria.

Arribeu als play-offs després d'acumular 9 victòries consecutives, la millor ratxa de resultats de la temporada, què n'espereu?

Teníem les 9 victòries comptabilitzades. Fa temps que ens ho vam proposar i ho hem anat controlant. Ara l'objectiu passa per anar sumant victòria a victòria fins arribar a les 13, que voldrà dir que hem assolit l'ascens i aconseguit l'objectiu.

És l'ascens un objectiu realista ara mateix? Era un dels objectius abans de començar la temporada?

Al principi de temporada ens vam reunir tots, i vam proposar objectius individuals i col·lectius. L'ascens era un dels objectius. Òbviament, per arribar-hi primer ens hi havíem de classificar. Finalment, ho hem aconseguit i ara mateix és l'objectiu primordial. Si després no s'aconsegueix, ja sigui perquè esportivament o als despatxos no s'assoleix, doncs coma mínim ens quedarà tot el camí recorregut fins aquest punt.

A nivell personal, has estat pràcticament en tots els partits un dels pilars anotadors de la temporada, com t'has trobat?

Individualment una temporada molt bona, amb molta confiança. A més a més, les incorporacions han connectat molt bé, la química del vestuari és molt bona i també ajuda a jugar millor. De tota manera, em quedo amb el col·lectiu, per molt que individualment hagi funcionat bé. Prefereixo guanyar els partits que no anotar 30 punts per partit, fer un any estadísticament molt bo i que l'equip no guanyi.

L'última jornada no vas jugar, ens hem de preocupar o estaràs a punt per les fases?

A la penúltima jornada, contra el Minguella, em vaig fer una hiperextensió de lligaments dels colze. Vaig haver de fer repòs durant tota la setmana i durant l'últim partit, però aquesta setmana ja he tornat a entrenar i estaré al 100% pel partit.

Per tu, que pràcticament portes tota la vida al club, es viuen de forma més especial els play-offs?

Crec que no té res a veure ser d'un equip de tota la vida perquè unes fases d'ascens t'il·lusionin. A tots els jugadors ens agrada poder disputar-les. El que sí que tinc és un handicap de veure l'equip baixar, per tant, em faria especial il·lusió tornar al Mataró a la categoria on es mereix. A més a més, poder competir i disputar minuts a la categoria sent un dels pilars de l'equip perquè quan vam baixar, tot just entrava al primer equip, com a jugador número 12.