Imprimir aquesta pàgina

El Mataró Feimat buscarà la tercera victòria consecutiva

Els mataronins volen continuar amb la bona ratxa per seguir escalant posicions a la classificació

 

Poc semblava quan acomiadàvem el 2016 que el primer cap de setmana de març estaríem parlant d’un Mataró Feimat com un dels equips més en forma de la categoria. Enfonsats a la taula i sense sumar una victòria pràcticament des de setembre els de Charly Giralt han capgirat per complet la situació. La incorporació de Cabrera i el pas endavant de varis jugadors de la plantilla ha sorgit efecte.

Després de 7 partits disputats aquest 2017, els mataronins sumen 4 victòries i 3 derrotes. Totes les tres derrotes lluny del Mora i contra equips que lluiten per l’ascens a Leb Plata. A més a més, els mataronins han aconseguit guanyar el seu segon partit fora de casa, sumant dues victòries consecutives.

Per acabar d’arrodonir-ho, els grocs s’enfrontaran aquest diumenge a les 18:30 al Josep Mora a l’històric JAC de Sants, un rival que només suma una victòria més que els mataronins. Al partit d’anada a Sants el Feimat va perdre per 78 a 63, així que capgirar l’average pot resultar força complicat, però podria ser el primer cop a la temporada que aconsegueixin 3 victòries consecutives en un, més que evident, impuls a una moral de l’equip molt reforçada.

El Mataró Parc Boet rep la visita del Sant Narcís

El conjunt que dirigeix Alberto Peña, en plena lluita amb el Sant Josep per la primera posició, s’enfrontarà aquest dissabte a les 19:15 al Sant Narcís de Girona. El rival dels taronges ocupa la novena posició de la taula amb 7 victòries i 11 derrotes.

Els taronges, a priori, haurien de ser superiors, en un partit però que, a la primera volta ja van vèncer a la pista gironina però de forma molt ajustada, 90 a 91, i després de disputar-se dues pròrrogues.

Debut a casa del Platges de Mataró a la fase d’ascens

L’equip d’Adrià Castejón, després de vèncer a la pista del CB Roser el cap de setmana passat en la primera jornada de la fase d’ascens, debutarà al Mora rebent la visita del Basket Almeda aquest diumenge a les 16:30.

Les de Cornellà de Llobregat empaten amb les mataronines a la taula, en quart i cinquè lloc després de sumar 5 victòries i 4 derrotes, convertint el partit en un enfrontament que pot ser important per no despenjar-se del grup capdavanter format per Draft Gramenet i Barça CBS, amb 8 victòries i una derrota, i Cerdanyola que suma una derrota més.

Recordem que els 4 primers equips classificats disputaran la final a quatre per acabar d’assolir l’ascens de categoria a Lliga Femenina 2.