Imprimir aquesta pàgina

Són campiones de Copa Catalunya!

El Mataró Parc Dori Dori Boet derrota a l’Almeda, es proclama campió i ara buscarà l’ascens a Lliga Femenina 2

Boet Campió Copa Catalunya 2018

Aquest diumenge al matí el Boet Dori Dori ha fet valer la seva condició de favorit i s’ha endut el títol de Copa Catalunya derrotant a l’altre finalista, el Basket Almeda per un resultat final de 80 a 64, en un partit molt més ofensiu que la semifinal i que les taronges ja han dominat des de bon principi.

Les de Jordi Vizcaíno han començat molt encertades en atac, tot i que sense agafar una diferència important en el marcador, que feia que el primer quart finalitzés amb el marcador de 20 a 14.

Ha estat al segon quart quan les mataronines han trobat la seva millor versió, escombrant de la pista el conjunt de Cornellà i deixant la final pràcticament sentenciada, gràcies a l’actuació de Núria Giménez, Olga Ruano i Judy Jones. El resultat al descans parlava per si sol: 49 a 22.

Insuficient reacció cornellanenca a la segona part

A la represa, les groc-i-negres han posat tot l’esforç per intentar capgirar un partit pràcticament impossible, aprofitant-se de la relaxació del Boet que ja es veia amb el títol coll avall. El parcial de sortida de 0 a 8 n’és la mostra clara. De tota manera, les mataronines, després d’un temps mort de Jordi Vizcaíno, han recuperat el ritme anotador, mantenint el partit en una diferència còmoda que al final del tercer quart era de 67 a 50.

A l’últim període, l’Almeda va començar amb un últim intent de capgirar el marcador, situant-se a 11 punts després d’un triple, però novament l’aparició de Giménez, Ruano i Jones va tallar de soca-rel les aspiracions de les de Cornellà, sentenciant l’enfrontament i permetent al Vizcaíno donar minuts a totes les jugadores convocades.

I fins arriba a la botzina final, amb el resultat de 80 a 64, proclamant-se campiones de Copa Catalunya en la seva primera temporada a la competició, i aconseguint-ho de menys a més en una temporada brillant.

Arriba el torn de buscar l’ascens a Lliga Femenina 2

Després del títol, les mataronines s’hauran de preparar per a la fase final del campionat d’Espanya de primera divisió per poder-se guanyar l’ascens a lliga femenina 2, una circumstància que ja va aconseguir el tècnic de l’equip 4 temporades enrere amb l’Snatts Sant Adrià.

Mataró Parc Dori Dori Boet 80 – 64 Basket Almeda

Mataró Parc Dori Dori Boet: Jones (14), Gibert (4), Barbena (3), Graupera (3), Solé (2), Chacón (14), Ruano (18), Massuet (5), Vallès, Girabal (3), Giménez (14) i Latorre. 17 de 28 en tirs de 2, 9 de 24 en tirs de 3 i 19 de 26 en tirs lliures.
Parcials: 20-14, 29-8, 18-28 i 13-14.