El Mataró Feimat perd a casa després de dues pròrrogues

L'Olivar aragonès li endossa una dolorosa tercera derrota seguida

Bàsquet Mataró Feimat - Olivar

El Mataró Feimat va perdre a casa el seu tercer partit seguit en un matx amb un desenllaç dramàtic contra l'Olivar aragonès. Va ser, ja d'entrada, un d'aquells partits que es nota que semblen condemnats a l'empat. Jugat de fit a fit, els equips van anar agafant petitíssimes distàncies i, al moment en què algun equip dominava l'altre tornava i capgirava la situació. En aquest context, els petits detalls compten i el de dissabte va ser un dia especial desencertat pels grocs amb la cistella.

Bàsquet Mataró Feimat - Olivar

Bàsquet Mataró Feimat - Olivar

Es va empatar al final dels 40 minuts i, també, al final de la primera pròrroga. A la segona ja l'equip es va apagar, va fer només 4 punts en 5 minuts i va dir adéu al partit i als punts contra un rival directe.

Bàsquet Mataró Feimat - Olivar

El Feimat queda ara descavalcat de la part de dalt de la classificació, penalitzat per aquestes tres derrotes. Segurament la mala ratxa va pesar també quan les forces van escassejar al final de la segona pròrroga. És qüestió de revertir-ho.

Bàsquet Mataró Feimat - Olivar

MATARÓ FEIMAT 80 - OLIVAR 87

Parcials: 20-20, 16-12, 16-18, 14-16. Pròrrogues: 10-10, 4-11.

MATARÓ FEIMAT: Tardío (5), Solé (12), Touré (6), Viñallonga (3), Rodríguez, Ventura (16), Juanola (7), Ariño (2), Romero (20), Diallo (1), Canovas, Traver (8).