El Mataró Feimat s'abona a la pròrroga... i guanya

És millor que un Cornellà que s'aferra al partit com una paparra

Bàsquet Mataró Feimat - Cornellà

Sembla que el Mataró Feimat s'ha acostumat als partits llargs i que 40 minuts de joc se li fan curts. Diumenge, al Josep Mora, per tercera setmana seguida se'n van anar a la pròrroga i per segona vegada la sort va somriure als grocs. El causant d'aquest tercer episodi va ser un Cornellà molt enganxós, com una paparra, que no es va donar per vençut i que va capgirar la situació per acabar igualats en un partit que, a la mitja part, semblava que fpodria ser fins i tot plàcid pels locals.

Bàsquet Mataró Feimat - Cornellà

No hi ha rivals fàcils i mai es pot cantar victòria abans d'hora. El Mataró Feimat va obrir una escletxa important al marcador en un gran segon període però després es va complicar la vida dilapidant tot el que n'havia tret en el tercer i el darrer quart. El Cornellà s'enganxava al partit i al rival com una paparra i abocava l'equip de Charly Giralt altre cop al temps suplementari.

Bàsquet Mataró Feimat - Cornellà

En els cinc minuts finals, per sort, el Feimat va saber tancar bé el propi esquema de joc, assegurar rebots i domini i acabar vencent els del Llobregat.

Bàsquet Mataró Feimat - Cornellà

MATARÓ FEIMAT 85 - CORNELLÀ 81

Parcials: 22-21, 23-9, 16-25, 14-20, 10-6.

MATARÓ FEIMAT: Diallo (13), Solé (10), Viñallonga, Rodríguez (9), Ventura (2), Juanola (19), Ariño (9), Tardío (2), Touré (14), Canovas, Traver (7). 

Bàsquet Mataró Feimat - Cornellà