El Mataró Feimat tanca la temporada amb la quarta plaça

Els grocs van aconseguir la setena victòria seguida davant l’afició

Bàsquet Mataró Feimat - Salt

L’equip de Charly Giralt va aconseguir una còmoda victòria enfront del CB Salt, gràcies a un gran inici de partit amb 31 punts, arribant a col·locar-se 20 punts per davant (31-13 primer quart). A partir d’aquí, el coixí dels grocs va fer que controlessin sense problemes el partit. A cada intent dels gironins per apropar-se al marcador, el Feimat contestava ràpidament, principalment a base de triples, arribant a la mitja part 46-31.

Després del descans el matx va estar molt igualat (21 a 21), i la diferència es va mantenir al marcador (67-52). Malgrat l’intent del Salt per reduir distàncies i firmar un bon darrer període, la victòria es quedava al Josep Mora (85-78).

Especial menció a l’actuació de Jaume Solé, amb 29 punts i un 9 de 18 en triples, i al gran paper de Jose Cabrera amb 9 punts, 14 rebots i 19 de valoració.

Amb aquesta darrera victòria i la derrota de l’Esparraguera enfront del líder, el Feimat va aconseguir escalar una posició i finalitzar quart classificat en la fase regular.

U.E. MATARÓ FEIMAT 85 - 78 CB Salt

MATARÓ FEIMAT: Diallo (11), Solé (29), Cabrera (9), Ariño (9), Romero (6) –cinc inicial– Viñallonga, Ventura, Juanola (9), Tardio, Touré (12), Traver.