Imprimir aquesta pàgina

L’UEM C. Ponce és de Copa

Les grogues aconsegueixen salvar matemàticament la categoria

Bàsquet UEM Ponce - GramenetL’UEM C. Ponce va fer diumenge un gran partit que, juntament amb la victòria aconseguida dimecres enfront de l'Hospitalet i derrota de l’Igualada enfront del Lleida aquest cap de setmana, li permet consolidar-se fora de la zona de descens.

L’equip de Daniel Perdiguero va sortir molt endollat des de l’inici, aconseguint un parcial de 14 a 2 al minut 6 de partit, i tancant els primers 10 minuts amb un 21-10 al marcador.

Bàsquet UEM Ponce - Gramenet

El segon quart les grogues tornaven a agafar embranzida i van arribar a col·locar-se 17 punts per sobre (27-10 min.14). La resposta de les de Santa Coloma i l’UEM perdonant des de tir lliure (6 punts d’11 llançats) va fer que es reduïssin distàncies, tot i que les grogues arribaven a la mitja part amb un bon coixí (33-20 descans).

A la represa, el Gramenet va entrar en partit en situar-se a només 7 punts (40-33 min. 28), però, aquest cop sí, 7 tirs lliures sumats de 8 possibles van ampliar la diferència (47-36 min. 30).

L’últim quart quedava mantenir la distància en el marcador, i per això va ser clau Queralt Coll, l’única jugadora del conjunt mataroní que va anotar els últims 5 minuts de partit sumant 11 punts. En total, amb 25 punts, va ser la més anotadora del matx.

UEM C PONCE 65 - 49 DRAFT GRAMENET

UEM C. PONCE: Murat (8), Domènech (3), Coll (25), Magriña (3), Solé (14) -cinc inicial- Cuní (4), Balmes (3), Moya (5), Martínez.

Parcials: 21-20, 12-10, 14-16, 18-13