Imprimir aquesta pàgina

No hi haurà derbi d'EBA la pròxima temporada

La temporada 2019/20, el Mataró Parc Boet i la UE Mataró jugaran en grups diferents. L'Advisoria, a Lliga Femenina, tindrà desplaçaments a Andalusia i a Canàries

Bàsquet Mataró Feimat - Mataró Parc Boet

Ja s'ha publicat el calendari per a la pròxima temporada d'EBA, i els dos equips mataronins de la categoria no jugaran enguany al mateix grup. No tindrem, per tant, els dos enfrontaments que reunien ambdues aficions, omplint i fent vibrar els pavellons Eusebi Millan i Josep Mora.

Abans de l'estiu, a més, el Boet ja va anunciar el fitxatge de David Romero, unionista de tota la vida, fet que donava encara un punt més d'emoció al que podria haver estat el derbi.

El Mataró Parc Boet, per la seva part, competirà al grup C-A, on hi ha l'Igualada, el Quart, l'Esparreguera o l'Arenys, i tindrà dues sortides llargues: Andorra i el Calvià (Balears). La UE Mataró Germans Homs jugarà al grup C-B, on destaquen el Tarragona, el Salou o l'Olivar, i amb sortida a Palma de Mallorca.

Tot i això, hi haurà l'oportunitat de gaudir d'un derbi l’11 de setembre a l'Eusebi Millan, amb la disputa de la Lliga Catalana d'EBA.


Advisoria Boet

Càrrega de viatges per a l'Advisoria Boet Mataró 

La pròxima temporada, el sènior femení del Boet jugarà al grup B i canvia el nord pel sud. L'any passat, les mataronines van tenir tres sortides a Galícia, que van carregar molt el calendari. Pel 2019/2020, del nord es mantindrà només l'Ardoi (Navarra) i les catalanes Segle XXI, UniGirona, Barça, Lima Horta i les recentment descendides Sant Adrià. També tindran una sortida a València. Per contra, hauran de fer quatre visites al sud, entre Andalusia i Múrcia, i dos viatges a Las Palmas.