El Mataró Parc Boet cedeix a l’Eusebi Millan

La irregularitat ofensiva dels mataronins van concedir una victòria còmode al Vic

Bàsquet Mataró Parc Boet - Esparreguera

El Mataró Parc Boet va rebre el líder a casa en la setena jornada de lliga. Abans de disputar el matx ja es preveia un enfrontament complicat, cosa que va acabar confirmant una diferència de 24 punts pels d’Osona al final de partit.

Els de Mataró van començar per darrera en el marcador, tenint dificultats per encistellar i amb el Vic dominant el partit (11-18, min. 10). A la segona part, els homes entrenats per Alberto Peña van mostrar una millor versió, però sense poder reduir la diferència en el marcador (29-38, min. 20).

A la represa, la distància de punts entre ambdós equips va seguir augmentant. Mentre el Vic seguia combatiu en atac, el Boet es desinflava davant la defensa visitant, fet que situava l’arribada de l’últim quart amb una diferència de 18 punts (42-60, min. 30). En l’últim tram, el Boet va millorar de nou el seu joc, però les opcions de remuntada eren escasses. El Vic no donava treva i continuava augmentant la diferència en l’electrònic, fins a endur-se una còmoda victòria (60-84).

Mataró Parc Boet 60 – 84 Vic

Mataró Parc Boet: Puig (10), Aza, Romero (8), Niang (5), Rubio (10) –cinc inicial– Francisco, Castro (15), Marinovic (6), Gómez (6).

Parcials: 11-18, 18-20, 13-22, 18-24.