Una nova derrota fa baixar posicions a l’Advisoria Boet

Les taronges van perdre de manera contundent contra el Lima Horta

Bàsquet Advisoria Boet - Lima Horta

L’Advisoria Boet Mataró torna a perdre i se situa tercer per la cua. La poca efectivitat de cara a cistella  (35% en tirs de camp) va fer que les mataronines només anotessin 46 punts, una xifra amb la qual és complicat lluitar per la victòria.

Des de bon començament, el Lima Horta va posar les coses difícils a les jugadores de Jordi Vizcaíno. Les blaves marcaven el ritme de partit i se sentien còmodes a pista veient com de mica en mica aconseguien agafar distància en el marcador (11-19, min.10). Al segon quart, les mataronines van saber reaccionar i escurçar la diferència, frenant l’ofensiva visitant i marcant el seu millor temps en atac. Així, el partit arribava al descans amb un marcador ajustat (27-30, min.20).

A la represa, però, les de Barcelona van tornar a dominar el joc. La diferència va tornar a augmentar i l’últim quart va arribar amb 10 punts de desavantatge pel Boet (40-50, min. 30). Encara hi havia opcions, però el Lima les va anul·lar per complet. Les mataronines van xocar amb una gran defensa blava que no els va permetre anotar més de 6 punts en 10 minuts. Mentrestant, el marcador visitant anava creixent fins a indicar una clara derrota mataronina (46-68, final).

Alina Hartmann, amb 12 punts i 10 rebots, va ser la més destacada del conjunt taronja (15 de valoració).

Advisoria Boet Mataró 46 – 68 Lima Horta

Advisoria Boet: Tejedor (6), Arbizu (3), Ruano (5), Vila (10), Hartmann (12) –cinc inicial– Timoner (0), Checa (2), Arias (8), Solé (0).
Parcials: 11-19, 16-11, 13-20, 6-18.