Imprimir aquesta pàgina

La UEM Germans Homs supera el Barberà i se situa quart

Els mataronins van saber mantenir l’avantatge aconseguit en el primer quart

UE Mataró Germans Homs - Barberà

La UE Mataró Germans Homs rebia diumenge el Barberà, equip situat a la cua de la classificació. Els mataronins van ser més forts al començament del partit, fet que els va permetre aconseguir un avantatge que van saber aguantar fins al minut 40 per endur-se la victòria.

Els unionistes van saltar al camp molt endollats en atac i en defensa, dibuixant una diferència de 15 punts en el marcador al llarg del primer quart (25-10, min. 10). Un avantatge que els locals van saber mantenir al segon quart, arribant al descans 16 punts per sobre (42-26, min. 20).

Tornant de la mitja part, els de Mataró van tenir molts problemes per encistellar i els barberencs van ser lleugerament superiors (53-41, min. 30). En l’últim quart, ambdós conjunts van ser més forts ofensivament, però la diferència va mantenir-se en l’electrònic i la victòria es quedava al Josep Mora.

UE Mataró Germans Homs 72 – 61 Barberà

UEM Germans Homs: Cabrera (13), Juanola (4), Ariño (22), Touré (11), Traver (3) –cinc inicial– Solé (7), Viñallonga (3), Rodríguez (3), Ventura, Cánovas (6).
Parcials: 25-10, 17-16, 11-15, 19-20.