Els dos equips mataronins cauen en el mateix grup de la Lliga EBA 2020-21

Però el primer derbi de la temporada entre UE Mataró Germans Homs i el Mataró Parc Maresme Boet 3 Viles serà en la Lliga Catalana EBA

Bàsquet Mataró Parc Boet - UEM Germans Homs

Després d'una temporada sense derbis basquetbolístics en la categoria masculina en la Lliga EBA, els dos equips de la nostra ciutat han tornat a quedar enquadrats en el mateix grup per a la temporada 2020-21 en el sorteig celebrat avui divendres 31 de juliol.

Per tant la temporada pròxima es presenta apassionant en el món del bàsquet a la nostra ciutat amb els derbis entre els equips de la Unió Esportiva Mataró i del nou Bàsquet Maresme Boet 3 Viles, tant en categoria masculina, com també en categoria femenina, ja que compartiran grup en la Lliga Femenina 2 de la qual ja es coneixa el calendari i grup, com podeu recordar clicant aquí.

En la lliga EBA 2020-21 els equips catalans continuen en el grup C, que aquesta temporada tindrà tres subgrups i no dos com fins ara.
Els dos equips mataronins estaran en el subgrup C-3 i com a rivals tindran a set equips catalans (Quart, Granollers, Mollet, Joventut Badalona B, Badalonés, Gironés i Maristes Ademar), dos aragonesos (Alfindén i Moncayo) i un balear (Sant Antoni Eivissa).

En la primera jornada del 4 d'octubre el Mataró Parc Maresme rebrà el Mollet i la UE Mataró Germans Homs jugarà a la pista del Gironès Bisbal. El primer partit a casa dels grocs serà el dia 11 d'octubre al Palau Mora contra el Maristes Ademar de Badalona, mentre que els taronges en el primer desplaçament aniran a Eivissa.
El primer derbi serà el dia 12 de desembre a l'Eusebi Millan, en la 8a jornada, i el de la segona volta es jugarà el 21 de març al Palau Josep Mora, en la 19a jornada.

Els únics derbis mataronins en la lliga EBA es van disputar la temporada 2018-19 i tots dos van ser favorables a l'equip groc: per 92-68 al Palau Josep Mora i per 74-97 a l'Eusebi Millan.

També definits els grups en les Lligues Catalanes

També el passat dimecres es van fer els sortejos de les lligues catalanes, que disputaran els dos equips sèniors tant de la UE Mataró com del Bàsquet Maresme Boet 3 Viles.

En la 17a Lliga Nacional Catalana Femenina 2 l'Advisoria Maresme ha quedat emparellat amb el GEiEG Uni Girona B en el grup A, on només hi ha aquests dos equips.
Per la seva part la UE Mataró Germans Homs estarà en el grup B junt amb Sant Adrià i Viladecans. Els partits es jugaran entre els dies 6 i 20 de setembre.
Els primers classificats dels quatre grups disputaran la final a quatre el 26 i 27 de setembre.

En la 39a Lliga Nacional Catalana EBA els dos equips mataronins, UE Mataró Germans Homs i Mataró Parc Maresme, estaran en el grup 5è junt amb el Lliça d'Amunt, i per tant el primer derbi local serà en aquesta lliga catalana. Els partits es jugaran entre el 20 de setembre i el 4 d'octubre.
Els primers classificats dels vuit grups disputaran la final a vuit els dies 10, 11 i 12 d'octubre.