Imprimir aquesta pàgina

El Futsal s'enfronta dissabte al Canet a casa seva

I l'Spall Ciutat de Mataró rep al cuer de la classificació, amb moltes opcions d'endur-se els punts

Futsal Aliança Mataró - Castelldefels

9a jornada (10 de novembre)

Els mataronins jugaran aquest dissabte a les 17.15 hores a la pista del Canet, un equip que fins ara ha guanyat tots els partits que ha disputat com a local. Diumenge, a les 10.30 h, es farà la presentació dels equips del club mataroní.

Classificació:
Castelldefels és líder amb 22 punts; Bellsport, 19 punts;  FUTSAL ALIANÇA, 16 punts; Escola Pia de Sabadell, 15 punts; Manresa, Las Palmas i CANET, 14 punts; Pallejà, 11 punts; Santa Coloma i Lleida, 10 punts; Sabadell, 9 punts; Cercanyola i Barceloneta, 7 punts; Salou i Segorbe, 5 punts i Terrassa, 2 punts.

Esports 2017/2018, futbol sala spall ciutat de mataro

La visita del cuer ha de servir de catapulta

Els jugadors de l'SPALL Ciutat de Mataró tenen aquest diumenge a les 11.45 h a l'Eusebi Millán una oportunitat immillorable per sumar el segon triomf seguit a casa i, així, catapultar-se en la classificació.
Els visita el Montsant, que passa per ser fins ara el pitjor equip de la categoria, amb només un empat i la resta de partits comptats per derrotes.

Classificació:
El Ripollet és líder amb 21 punts; ARENYS DE MUNT, 16 punts; Floresta, 14 punts; Arrahona, 13 punts; Vacarisses, 12 punts; Esparreguera, 11 punts; Jesús i Maria, 10 punts; PREMIÀ DE MAR, 9 punts; Gràcia, VILASSAR, Sant Cugat i Arrels, 7 punts; Vallseca i SPALL CIUTAT MATARÓ, 5 punts; Montcada, 4 punts i Montsant, 1 punt.