El Futsal Aliança Mataró es complica el lideratge

L’empat de les mataronines suposa deixar de ser líders en solitari

Equip femení Futsal Aliança Mataró

El sènior femení del Futsal Aliança Mataró va treure un punt molt valuós en la seva visita a Les Corts, però el seu seguidor, el Caldes, va fer molt bona feina contra l’Esparreguera. Amb l’empat, l’Aliança passa a compartir el lideratge amb el qui serà el pròxim rival després de l’aturada de Setmana Santa. Un partit molt important que podrà decidir el campionat i el consegüent ascens a Divisó de Plata.

Un gol de Maria Espinar en el primer minut de joc va situar el 0 a 1 en el marcador, animant a les vermelles a dominar el partit.  En els següents minuts van tenir moltes opcions per fer el segon gol i signar la victòria, però l’esfèric es resistia a entrar i fins a cinc vegades va estavellar-se als pals rivals.

El desencert va venir acompanyat amb una empenta de les locals a l’inici de la segona part. Dos gols seguits van capgirar el marcador i posaven a l’Aliança contra les cordes. A quatre minuts pel final, Geraldine Gama va transformar en 2-2 definitiu que permetia seguir pensant en el lideratge.

LES CORTS 2 – 2 FUTSAL ALIANÇA MATARÓ

FUTSAL ALIANÇA: Neddermann, Espinar (1), Cayuela, Moya, Reixach, Vazquez,  Cuquet, Gama (1), Rius, Tortajada, Munné