Imprimir aquesta pàgina

El Futsal Aliança Mataró continua amb la bona ratxa

Els mataronins encadenen 7 victòries seguides i es mantenen en segona posició

Futsal Aliança Mataró - Barceloneta

El Futsal Aliança Mataró va realitzar una gran primera part en el partit disputat diumenge davant el Barceloneta. Amb ocasions constants, els mataronins van fer tres dianes en els primers 20 minuts. Pol Novo va encetar l’electrònic al minut 4, després d’una bona combinació. Els altres dos gols haurien d’esperar al final de la primera part, al minut 18 i 19, a càrrec de Llibert Canal i Adrià Donadeu respectivament. L’equip d’Albert Sabaté arribava a la mitja part amb un domini clar, amb pilota i sense, i bones sensacions dins la pista.

A la represa, els visitants van aprofitar que el Mataró va sortir desconnectat per apropar-se en el marcador amb dues dianes en 5 minuts. Quan faltaven 7 minuts pel final, Alejandro del Barco feia pujar el 4-2, donant aire al conjunt mataroní. En l’últim tram, els locals van haver de defensar l’atac de 5 del rival, però el temps es va consumir sense canvis en el marcador.  El Futsal Mataró va endur-se la victòria novament, sumant ja la 7a consecutiva. Amb aquests 3 punts, el Mataró es manté segon, a només 1 punt del líder i allunyant-se dels seus perseguidors (a 6 i 9 punts).

Futsal Aliança Mataró 4 – 2 Barceloneta

Jugadors: Isaac, Paquito, Del Barco (1), Oriol, Miki, Llibert (1), Campàs, Rafa, Novo (1), Joel, Medina, Donadeu (1).