Derrota in extremis del Futsal

LAIA ASSESSORS FUTSAL MAT 6 - 8 METACOM

FUTSAL: Manel, Diego (2), Albert (1), Jaco, Marlon cinc inicial; Juan (2), Villarin, Edu, Angel, Cristian, Guarnido.
Marcador: 1-0, 2-0, 2-1, 2-2, 3-2, 3-3 descans; 4-3, 4-4, 5-4, 5-5, 6-5, 6-6, 6-7, 6-8.
El Futsal Mataró va tornar a perdre a casa en un partit vibrant i espectacular que no es va resoldre fins els últims segons. Els locals sempre van portar la iniciativa en el marcador, però mai van saber agafar una renda més gran que d’un gol excepte en els primers minuts del matx i això va fer que els visitants sense fer un gran partit s’endugués els tres punts sense massa soroll.
La primera part va ser molt disputada i es van veure els millors minuts de futbol sala per part dels dos equips que van fer tres gols cada un. A la segona, el Futsal va ser l’equip que va portar el pes del partit, però va fallar massa de cara a porteria i dos errors al final del matx li van costar la derrota, un va ser una pèrdua en l'elaboració del joc i l’altre una errada arbitral grandiosa en no veure que el setè gol del Metacom va ser amb les mans. Aquesta setmana el Futsal visita un altre equip en hores baixes com és el Lloret.

Resultats: Unión- Terrassa 10-1; Pineda- Montcada 8-2; FUTSAL MATARÓ- Metacom 6-8; Sabadell- Empuribrava 6-1; Manlleu- Lloret 10-4; Caldes- Montmeló 3-3; Futsal Europa- Premià 6-1; Vall de Tenes B- Blanes 5-4.
Classificació: Empuriabrava 49 i Metacom 49; Manlleu 45; La Unión 41; Sabadell 40; Terrassa 38; FUTSAL MATARÓ i Montmeló 34; Blanes 30; Lloret 29; Premià 23; Pineda 22; Futsal Europa 21; Vall de Tenes B 17; Caldes d’Estrac 14; Montcada 11.

FUTSAL MATARÓ 5 - 2 EIXAMPLE PONYS
FUTSAL:
Laura; Vesi (2), Anna, Ester, Judit (1) cinc inicial; Xiki (1), Elena (1), Eli, Marta, Nerea.
El femení del Futsal Mataró va aconseguir una important victòria davant un rival directe per a la permanència. Les mataronines van fer la millor primera part de la temporada i van sentenciar el matx amb un contundent 4-1. A la segona part les vermelles es van dedicar a tenir la pilota i a deixar passar els minuts davant un rival que no va donar cap sensació de poder reaccionar. Aquesta victòria de les mataronines està certificant la millora del joc de l’equip en aquesta segona volta del campionat que dona el fruïts en forma de permanència. Aquesta setmana el Futsal juga a la pista del Sabadell, un altre equip ficat en la lluita per la salvació.

LA UNION B 9 - 4 TLM CE MATARÓ
TLM:
Jordi, Marc, Guillem, Edu, Jordi D, Demian, Ramon, Sergio.
Marcador: 1-0, 1-1, 2-1, 2-2, 3-2, 4-2, 4, 3 descans; 4-4, 5-4, 6-4, 7-4, 8-4, 9-4.
El TLM va perdre a Santa Coloma de Gramenet un partit que va estar molt disputat fins que l’àrbitre va començar el seu recital particular. La primera part va estar molt igualada, tot i que tots els gols no van arribar fins als últims tres minuts, primer es van avançar els locals, però per dos cops els mataronins van empatar el matx, tot i això els locals van marcar dos gols més i van marxar a la caseta amb avantatge.
A la segona part només començar el Mataró va fer la igualada, però a partir d’aquí l’arbitratge va ser molt casolà i amb les dues expulsions de Demian i de Guillem el partit va quedar sentenciat. El TLM amb dos homes menys no va poder aguantar el ritme i els locals ho van aprofitar per fer un rere altre, fins a cinc. Aquesta setmana el TLM rep al Epic casino, equip situat a la cua de la classificació