Un Futsal amb nombroses baixes goleja el Lloret

LLORET 3 - 6 LAIA ASSESSORS FUTSAL MATARÓ
FUTSAL MATARÓ: Edu, Marlon, Juan, Villarin (2), Diego (2) cinc inicial; Manel, Guarnido, Dorado (1), Robles (1).
Marcador: 1-0, 1-1, 1-2, 1-3 descans; 2-3, 2-4, 3-4, 3-5, 3-6.

El Futsal Mataró va aconseguir una meritòria victòria en un partit que s’esperava força complicat a priori pel mal moment de l’equip i les nombroses baixes que tenia. Tot i això el Futsal va utilitzar fins a tres jugadors del juvenil i aquests van respondre a la perfecció fins i tot dos d’ells amb gols (Villarin i Dorado).

El partit de bon principi ja es va complicar amb un matiner gol del Lloret i amb l’expulsió de Juan, però abans d’arribar al descans els vermells van capgirar la truita i amb uns brillants minuts de joc van marxar al descans amb 1 a 3 a favor. A la segona part el Lloret va ser l’equip que va tenir la possessió de pilota, però la bona defensa mataronina va evitar la reacció local. Els homes de David Rivera es van tancar al darrera minimitzant els espais i robant pilotes per sortir al contraatac. Aquesta estratagema va sortir a la perfecció i en els últims minuts de joc amb el Lloret jugant amb porter jugador, el Futsal va trobar espais i amb dos gols de camp a camp aprofitant que el porter estava avançat va sentenciar el partit. Aquest diumenge l’equip rep a Valldemia al Premià.