Imprimir aquesta pàgina

El Cirera guanya amb pluja de gols

Ha derrotat l'Olímpic Can Fatjó per 5-1 en partit jugat sota la pluja

La UD Cirera per fi ha tingut un partit plàcid a casa seva i ha aconseguit guanyar per golejada l'Olímpic Can Fatjó equip rubinenc que entrena l'exentrenador del CE Mataró Juan Moscoso.

El partit, jugat sota la pluja, també ha tingut pluja de gols. Els cirerencs han anat sempre per davant al marcador, i dos gols d'Ibu Baldeh i Alberto Rubio han fet pujar el 2-0 al marcador poc després de la mitja hora i només hi ha hagut una lleugera angoixa quan al final de la primera part els visitants han fet el 2-1.

Cirera

A la represa, a poc a poc, el Cirera ha tornat a treure el millor de si mateix, defensant molt bé, i aprofitant el seu joc rapidíssim en les transicions, novament Ibu i després Demba, en dues ocasions, han materialitzat un triomf que ha estat just premi al bon joc de l'equip groc.

UD CIRERA - OLÍMPIC CAN FATJÓ 5-1

UD CIRERA: Carlos Carrión, Fran Carrasco (Cristian Romero 83'), Albert Sànchez, Óscar Castillo, Isaac Ramos (Rafa Auñón 76'), Remo, Alberto Rubio, Àngel Vega (Pau Hernàndez 63'), Ibu Baldeh, Demba Traoré i Joel Pérez.
GOLS: 24' IBU (1-0); 37' RUBIO (2-0); 43' Celaya (2-1); 57' IBU (3-1); 62' DEMBA (4-1); 75' DEMBA (5-1).