Imprimir aquesta pàgina

El CE Mataró visita el camp de l’únic equip imbatut

El Cirera per la seva part jugarà el derbi comarcal al camp del Sant Pol

mataró-catalana

El CE Mataró, líder de la 2a Catalana amb un comfortable avantatge de 6 punts sobre el segon, el diumenge a les 12:15 hores visita un camp molt complicat, el de l’Esportiu Guineueta, que, curiosament, és l’únic imbatut de la competició, però que està situat a vuit punts de l’equip groc-i-negre, ja que és el “rei dels empats” i ha guanyat 5 partits però n’ha empatat 10. La temporada passada la victòria va ser per als barcelonins per 2-1. Puntuar allà, i no diguem guanyar, seria un pas molt important, ja que, després, el Mataró tindrà dos partits seguits a casa contra Sant Pol i Singuerlín.

Derbi maresmenc per al Cirera

Per la seva part el Cirera visita el Sant Pol en derbi maresmenc inèdit en aquesta categoria. Els dos equips estan igualats en la desena plaça, en zona tranquil·la, amb 20 punts, a 13 del Mataró i 5 per sobre del descens. Fa dues temporades ja van jugar a 3a Catalana amb empat a 1 gol.

La Mataronesa i La Llàntia lluiten per l’ascens

A 3a Catalana torna també la competició amb la interessant lluita entre dos equips mataronins que lluiten per l’ascens. La històrica UD Mataronesa és líder amb 34 punts i la AD La Llàntia està a només un punt i el tercer classificat està bastant per sota (Cabrils amb 29). Els altres dos equips mataronins, Liverpool i Juventus, són 8è amb 25 punts i 15è amb 11, respectivament.    

HORARIS

Alella - MATARONESA, dissabte 20h
LIVERPOOL - LA LLÀNTIA, dissabte 18h
JUVENTUS - Pineda, dissabte 16:45h