Gran derbi maresmenc de 2a Catalana de futbol

El CE Mataró visita el diumenge el Premià de Mar, mentre el Cirera rep el Carmelo

El diumenge la jornada de 2a Catalana ens porta un gran derbi maresmenc a les 12 del migdia al camp municipal de Premià de Mar on retrà visita el CE Mataró, en un matx que fa una quinzena d'anys era de 2a Divisió B. Com han canviat els temps...

L'equip d'Alberto Encinas, que és 6è amb 14 punts (i un partit pendent) afronta amb ganes aquest partit després de la victòria de la setmana passada davant el Canyelles. Els premianencs amb més nerviosisme estrenen entrenador (Toni F. Cororminas substitueix Jordi Costa) i estan una mica més necessitats després de dues derrotes seguides que han deixat l'equip en 9a plaça amb 11 punts.

161028Fu_PremiaMat

RESULTATS HISTÒRICS

 

Partit dramàtic a Cirera

Per la seva part la UD Cirera repeteix a casa seva, el diumenge a les 12 hores, intentant trencar la mala ratxa de resultats (tres derrotes seguides al seu camp) davant el Carmelo.

El partit té tons de dramatisme perquè el Cirera és penúltim amb 5 punts i el Carmelo és el cuer amb només 3 punts, sense haver guanyat encara cap partit. Però atenció perquè en les tres darreres temporades ha puntuat a Cirera, amb un empat a 1 gol la temporada passada, i dues victòries en les dues anteriors campanyes.

Futbol cirera-Carmelo