Futbol solidari contra el càncer

Els Capgrossos juguen contra cares conegudes i televisives dissabte, a benefici de La Marató

Partit solidari

La Marató de TV3 va batre al desembre tots els seus propis rècords amb una gran recaptació per a la investigació del càncer. La recaptació d'aquesta gran iniciativa solidària encara és oberta a noves aportacions i aquest dissabte a Mataró hi haurà una nova oportunitat d'anar sumant granets de sorra en la lluita contra el càncer. I és que els Capgrossos de Mataró organitzen un partit de futbol solidari que enfrontarà els castellers mataronins amb un combinat format per cares conegudes i famoses i membres de Televisió de Catalunya.

El partit és dissabte 12 de gener a les 12h al Camp Municipal d'Esports del Camí del Mig i és òbviament obert a tothom que es vulgui sumar a la seva celebració.

Partit solidari

Col·laboren amb el partit diferents entitats i establiments i hi haurà premis a sortejar entre els assistents que facin una aportació per la Marató com un patinet elèctric o un menú valorat en 40 euros.

Les cares conegudes

El combinat de membres de TV3 i cares conegudes ja té un bon reguitzell de jugadors confirmats per aquest dissabte. Jugaran gent com:

Alejandro Batllori
Jan Riera "Catarras"
Vador Lladó
Enric Lucena
Maldonado
Allan Lillo
Igor Szpakowski
Marc Balaguer
Nil Cardoner
Mikel Iglesias
German Iabadumba
Nuria Casas
Francesc Latorre
Miki Santamaria (Dr.Prats)
Guillem Boltó (Dr.Prats)