El Molinos ja es troba a quarts de final de la Copa Catalunya Amateur

Va guanyar al camp del Calella per 0 a 3 i ara tindrà com a rival el Parets

181121Fu_PlantillaMolinos

Després d'haver eliminat el CE Mataró, l'equip de la UD Molinos va superar una altra ronda de la Copa Catalunya Amateur i ja es troba als quarts de final que es disputaran el proper cap de setmana. Li va correspondre jugar al camp del Calella, campió del grup marsemenc de la 4a Catalana, i va guanyar per un clar 0 a 3.

L'equip de Juanjo Palma va fer una primera part discreta, jugant contra vent i sense massa opcions de gol. Però a la represa de seguida Javi Bustos va marcar el primer gol i a partir d'allà l'equip molinenc va defensar amb ordre i va aprofitar els espais que deixava al darrere l'equip caelllenc. Hèctor i Toni Martín van marcar dos gols més, per acabar guanyant de forma relativament còmoda.

Van jugar: Dani Ramos, Mamadou, Héctor, Rubén Moreno (Artero 46'), Sergio López, Isra, Bustos, Micky (Joan 46'), Toni Martín, Uri Martín (Jorge 54'), Pereira (Carmona 67').

El sorteig depara com a rival el Parets, un altre campió de 2a

El sorteig dels quarts de final li ha deparat al Molinos un altre campió de grup de 2a Catalana. Després d'haver eliminat el CE Mataró, campió del gruip 2n, ara li ha tocat en sort el Parets, campió del grup 4t.
Veurem si els blanc-i-blaus són capaços d'una altra gesta.