Gran derbi al Camí del Mig entre Cirera i Premià

El Molinos rep el Sarrià per sumar el primer triomf a 2a i La Llàntia rep el líder de 3a

Futbol Cirera - Premià de Mar

En la jornada de 2a Catalana d'aquest cap de setmana destaca el derbi masremenc entre la UD Cirera, que continua sense poder utilitzar el seu camp per les obres que s’hi estan realitzant, i el Premià de Mar. El partit es jugarà el diumenge a les 17 hores al Camí del Mig
L’equip cirerenc està imbatut amb un triomf i quatre empats i situat en 9è lloc amb 7 punts, mentre que els premiananecs, que no han tingut un bon inici estan en 14è lloc amb 3 punts menys.

Futbol Molinos - Racing Vallbona

Per la seva part la UD Molinos, que acaba de sumar el primer punt a 2a Catalana al camp de l’Europa B, rep el Sarrià buscant el primer triomf a la nova categoria. Els sarrianencs venen d’empatar a casa contra el Cirera i són 15ens amb 4 punts i els de Juanjo Palma són 17ens amb un sol punt.

La Llàntia rep el líder de 3a

A la 3a Catalana l’equip de l’AD La Llàntia (14è amb 4 punts) rep el líder, el Lloreda badaloní que ha fet el ple en les 5 jornades disputades. El partit serà el diumenge a les 18:30 h.

L’equip de la Mataronesa, que encara no coneix el triomf i és 16è amb 2 punts, juga el dissabte a les 18 hores al camp del Masnou At., equip situat en 11è lloc amb 5 punts.