El El CE Mataró té un desplaçament complicat per defensar el seu tercer lloc

També es desplacen els dos equips mataronins de 2a Catalana i els dos de 3a Catalana

Futbol CE Mataró - Guineueta

El CE Mataró ha aconseguit dues victòries seguides en els dos partits jugats a casa davant Tona i Parets i està situat en el tercer lloc de la 1a Catalana a un sol punt del segon, que és el Vic, que és el que ocupa el lloc de promoció. El líder, el Girona B, està molt per davant amb 16 punts més que l’equip groc-i-negre.
Aquest diumenge (12 hores) l’equip de Raul Monroy té una dura prova per intentar mantenir la seva tercera plaça, ja que visita el complicat camp de la Guineueta. L’equip barceloní, que a la primera volta va perdre per 2 a 1 al Municipal del Centenari, està situat en 7è lloc a quatre punts del Mataró, i encara està imbatut al seu camp on només hi ha pogut empatar la Fundació Grama i el Tona, havent encaixat només 3 gols en els 7 partits jugats.

Per tant l'equip groc-i-negre haurà de canviar molt la seva trajectòria a camp contrari per poder puntuar. El Mataró va marcar 6 gols en els tres primers partits com a visitant (empats als camps de Parets i Júpiter i victòria al camp de la Grama), després en va marcar un per guanyar a Rubí, però després en els tres últims no ha pogut mullar i ha caigut derrotat.

L’última visita allà va ser fa dues temporades i es va treure un empata a 2 gols. Abans una victòria en la primera visita (la temporada 2011-12), un empat (la 14-15) i tres derrotes.

Els equips de 2a i 3a també es desplacen

Els dos equips mataronins de 2a Catalana després d’haver puntuat la setmana passada, amb victòria cirerenca i empat del Molinos davant del segon classificat, es desplacen aquest cap de setmana.

200102Fu_Cireragol

La UD Cirera de José M. Polo que, després de tres victòries seguides, està enfilant-se a la classificació i ja és 10è amb 23 punts, juga el dissabte a les 17:15 hores al camp del Santa Perpetua de la Mogoda, que està tres punts per sota a la classificació. Bona ocasió per aconseguir la quarta victòria seguida.

Futbol Molinos - Sant Pol

La UD Molinos de Juanjo Palma continua en situació força crítica, ja que és 16è en zona de descens amb 12 punts, després d’haver empatat també el dijous en la finalització del partit suspès a casa davant del Montcada. Aquest diumenge a les 12:15 hores juga a Barcelona davant del Racing Vallbona, que és 12è amb 10 punts més que els molinencs.

Els dos equips de 3a també juguen fora de casa. La UD Mataronesa (12è amb 19 punts) té un partit molt difícil el diumenge a les 12 hores a Badalona al camp del Lloreda (2n amb 41 punts). La AD La Llàntia (14è amb 17 punts) tampoc ho té fàcil, ja que juga a les 12:30 hores al camp del Vilassar de Dalt (6è amb 33 punts).