Sauras: “La complicitat de l'equip amb Jaume Creixell és bàsica”

Parlem amb el capità del Club Esportiu Mataró

Primer de tot felicitats pel lideratge. Us esperàveu a principi de temporada ser líders a aquestes alçades?
La veritat és que no perquè era un equip tot nou, i encara que s'havien fitxat bons jugadors sempre és difícil semblar un equip i fer-lo fort com estem ara. Crec que ha estat una sorpresa agradable.

Creus que l'ambient de diumenge al camp Municipal va ser insuperable?
Crec que va ser el primer pas per engrescar a l'afició perquè va ser un partit molt emocionant però penso que pot anar a més. Encara podem arribar per exemple a la final de la Copa Federació i poden venir partits molt importants. En aqueta competició el sorteig ha sigut benèvol perquè ens ha tocat l'equip a priori més assequible, i jugar primer a fora és una sort. A més a la final tindríem el pri­mer partit a fora, cosa que és molt important.

Què creus que ha aportat Jaume Creixell a l'equip?
El Jaume el que ha fet és portar jugadors amb compromís, que coneix, ha estat amb ells i sap que ho donaran tot pel club. Crec que la clau de tot ha estat ell. El mèrit és seu.

En canvi ell us cedeix el mèrit a vosaltres i us té una gran confiança.
Jo crec que és la clau, ja que guanyem o perdem davant l'afició i davant la premsa sempre dóna la cara. I això és una complicitat que es nota al camp, ja que quan hi ha una mala ratxa, els jugadors es conjuren per superar-la. Jo crec que aquesta complicitat és bàsica.