Un ascens més: el de la UD Molinos a 1a Catalana femenina de futbol

La temporada vinent, per primera vegada, el derbi contra el CE Mataró, serà "de primera"

200606Fu_FemeniMolinospuja

Aquesta temporada en la majoria d'esports hi ha molts ascensos i cap descens. En el món del futbol, en l'apartat masculí, cap dels equips mataronins de les categories de 1a, 2a o 3a Catalana estaven en posició de pujar i no hem tingut ascensos. Però en canvi l'equip femení de la UD Molinos que era líder del seu grup de la 2a Catalana sí que assoleix l'ascens a 1a Catalana. Un ascens del tot meritori, ja que l'equip blanc-i-blau que entrena Raul Santos, estava imbatut després de 18 jornades, amb 17 victòries i 1 empat. Això farà que la temporada vinent es torni a repetir el derbi local entre CE Mataró i UD Molinos, però ara serà "de primera".

Formen la plantilla: Marta Comas, Lídia Rodríguez Peral, Ainoa Montoya, Noelia Montoya, Noelia Sanjuán, Patrícia López, Sílvia Salvador, Sara Montero, Raquel Rodríguez, Maria Capdevila, Sandra Sanz, Iris Durán, Claudia López, Eva Guerrero, Paula Delgado, Valeria Camacho, Marta Mateos, Carla Delgado, Dúnia Escariz, Marta Martín.

El sènior B del Molinos puja a 3a Catalana

També hem de dir que el sènior B de la UD Molinos, que era segon al seu grup de la 4a Catalana, ha aconseguit l'ascens a 3a Catalana, on es trobarà amb La Llàntia i la Mataronesa.